Wat anderen zeggen:

Ik heb onlangs bij Danielle, uit nieuwsgierigheid, de workshop NLP gevolgd. Dat was een hele leuke ervaring. In korte tijd weet Danielle, door het stellen van de juiste vragen, je met een frisse blik naar jezelf te kijken. Door haar enthousiasme kwam ik helemaal geïnspireerd weer thuis. Een aanrader voor iedereen die wel een positieve boost kan gebruiken.

Karina IJkelenstam

Wij hebben samen de familie opstellingen gedaan. Heel bijzonder.

Ik vond het een hele mooie ervaring. Daniëlle zoekt samen wat er op dat moment het beste aansluit op de hulpvraag.

Niet gedacht dat dit zo dichtbij zou komen. Daniëlle weet de juiste vragen te stellen en stelt je daarbij tegelijkertijd op je gemak. Ben zeker geïnteresseerd in andere trainingen en workshops.

Dankjewel!!!

Gabrielle Scherpenisse


Danielle heeft voor mij gecommuniceerd met mijn katten. Ik was erg benieuwd of ik het goed doe, of ze tevreden zijn. Ik vond het wel een beetje spannend want wat zouden ze zeggen.

Eerst was mijn kater aan de beurt en sloeg ze de spijker op zijn kop voor wat betreft zijn karakter. Heel bijzonder.

Mijn andere kat herkende ik iets minder in maar nog steeds was het kloppend. Ik kreeg van beide katten een uitgebreid verslag en er was ruimte om eigen vragen te stellen en na te bespreken. Danielle nam hier ook echt de tijd voor. Ik zie dit echt als een kadootje.

Hoe graag zouden we niet gewoon een gesprek met ons huisdier aan willen gaan? Het stelt me gerust te weten dat ze niks missen en dat ze net zo blij met mij zijn als ik met hun. Ik heb bijvoorbeeld het eet ritueel wat aangepast en maak wat meer tijd om te spelen met de kat waarvan ik dacht hij er niet op zat te wachten. Bedankt Danielle! Ook namens Marley en Harvey

Carolien Lambregts

Het eBook leest prettig en makkelijk. Er staan leuke direct toepasbare tips in. Hierdoor kan je met kleine interventies grote stappen maken in het in balans brengen van je leven. Leuk om te doen. Het Levenswiel geeft mooie inzichten, wat helpt op bepaalde leefgebieden meer energie in te zetten zodat er een meer evenwichtige balans is.

Christa GerritsenDe titel van de Workshop Patronen in de Vrouwenlijn was voor mij de aanleiding om mij aan te melden.


Ik kende Daniëlle intussen goed genoeg om er op te vertrouwen dat zij daar haar kennis, inzichten en gevoel bij kon inzetten om er een waardevolle workshop van te maken. In dit geval mocht ik ook mijn eigen vraag inbrengen en deze werd onder leiding van Daníëlle met behulp van representanten ‘neergezet’.


De dag heeft mij vooral gebracht dat er energetisch zaken ‘opgelost’ kunnen worden en dat de familielijnen die er vóór jou leven waren zo’n belangrijke rol kunnen spelen in het hier en nu. Het was een leerzame en prettige dag met vooral de tijd en rust om met de deskundigheid van Daniëlle meer van jezelf en de familiepatronen te ontdekken.


Dank je wel Daniëlle!

Aleid Overbeek

Ik had al een tijd de wens om een keer familieopstelling te doen, maar ik wilde dat niet zomaar ergens doen. Daarnaast twijfelde ik of ik dit in een groep wilde doen of 1 op 1 bij een coach. Toen ik Danielle sprak over familieopstellingen en mijn vragen/onderwerpen, besefte ik mij dat een 1 op 1 opstelling met Danielle als coach precies aansloot bij mijn behoefte.

Ik was vooraf ontzettend nieuwsgierig en benieuwd naar wat er uit zou komen, maar ik vond het ook wel een beetje spannend. Ik voelde mij door het warme ontvangst direct op mijn gemak. Danielle heeft mij met haar heldere visie, opmerkzaamheid, oog voor detail, door het stellen van kritische vragen en het geven van feedback tijdens de familieopstelling ontzettend veel inzicht gegeven.

Ze nam alle tijd en had veel aandacht en begrip voor wat zichtbaar werd en wat er (op het bord, maar ook met mij) gebeurde. Het heeft letterlijk en figuurlijk veel zichtbaar gemaakt en inzicht gegeven. Opmerkelijk vind ik dat ik mij sindsdien licht en vrolijk voel in relatie tot de onderwerpen en vragen die ik had ingebracht. Ik voel mij rustiger en ervaar het als een opluchting en als ‘af’(sluiting) van iets dat was, maar er nu niet meer hoeft te zijn. Bij de laatste opstelling (mijn gezin) was ik ontroerd, maar vooral ook erg dankbaar voor de opstelling: hoe die er nu uitziet en voelt. Ik heb er heel veel van geleerd.

Dank je wel, Danielle!

T.B


Na jaren twijfels en ontevredenheid over mijn loopbaan ben ik op zoek gegaan naar een voor mij geschikte loopbaancoach. Na een kennismakingsgesprek met Daniëlle besloot ik om met haar dit traject te doorlopen. Aan de ene kant verwachtingsvol en aan de andere kant ook sceptisch over wat dit mij zou gaan brengen.


Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik heb gekozen voor Daniëlle als loopbaancoach. Het hele traject heeft mij veel gebracht, het is echt een proces geweest van kleine stapjes. Waar ik aan het begin van dit traject totaal geen doel voor ogen had en niet meer wist waar ik moest beginnen, heb ik nu een concreet stappenplan in handen waarmee ik uit de voeten kan.


De gesprekken waren zinvol en diepgaand. Daniëlle kan goed luisteren en zich goed inleven en weet door de juiste vraagstelling en oefeningen belangrijke informatie bij je naar boven te halen. Hierdoor heb ik mezelf nog beter leren kennen. Na elk gesprek kwam ik thuis met stof om over na te denken maar ook met concrete tips die ik direct kon toepassen. Dat gaf elke keer weer positieve energie.
Ik kan iedereen die op zoek is naar een coach aanraden om eens in gesprek te gaan met Daniëlle. J. Anoniem

J. Anoniem


Ik vond de workshop “In balans met NLP”erg prettig en nuttig om te volgen. Voor mij een eerste inkijk naar nlp en het smaakt naar meer. Dank voor de verkregen inzichten! :

Helen Le ClaireIk heb gebruik gemaakt van jouw aanbod voor een coachgesprek. Aanleiding was het feit dat ik door oa mantelzorgdruk me een beetje klem voelde zitten in mijn tijd en beleving ervan. Het heeft al geholpen door het gewoon even hard op uit te spreken zonder op gevoel van anderen te hoeven letten. Je hebt me fijn geholpen met praktische tips zoals het denken aan mantelzorgverlof en met het wijzen (en meten) van mijn adem (vs hartcoherentie). Daar is voor mij echt iets te winnen en ben ik ook bewust mee aan de slag gegaan. Dank je wel voor je tijd en meedenken!

Lucienne de Vroede


De workshop die ik heb gevolgd, In balans met NLP, was voor mij een eerste kennismaking met NLP. Ik vond het erg boeiend om te ervaren wat je hiermee kunt bereiken. Danielle is een sympathieke en kundige coach, die je nieuwe inzichten geeft door goed te luisteren, te observeren en door heel gericht vragen te stellen. Ze geeft handvatten om meer in balans te komen met je zelf en je gestelde doelen te visualiseren en te bereiken.

Monique Orriens


Begin 2018 ben ik samen met Daniëlle aan het koerstraject begonnen om weer te ontdekken waar mijn hart sneller van gaat kloppen, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze kan en vooral wil inzetten. Daniëlle heeft mij tijdens dit traject op professionele wijze, door middel van diverse opdrachten, feedback en een fijne open houding in laten zien wat mijn kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen zijn. En me vooral meer duidelijkheid en zelfvertrouwen gegeven. Na het koerstraject heb ik nog veel meer zin in de toekomst en heb ik ingezien dat de wereld vol met mooie mogelijkheden zit! Ik ga met veel plezier aan de slag met het actieplan wat we samen gemaakt hebben.

Sigrid

“Daniëlle Egstorf  heb ik leren kennen als een doortastende, nuchtere en ook gevoelige coach. Fijn om meegenomen te worden op het pad van ontwikkeling. Daniëlle geeft concrete tips en nuttige oefeningen op werk- of privévlak. Ze durft en staat open om mee te ontwikkelen. In haar rol als coach weet ze zich goed te verplaatsen in  de ander. Daniëlle, bedankt voor het geven van gedegen handvatten en verlichting ;-)”

Kim Folman“Ondanks mijn jonge leeftijd (24) was ik overspannen en wist ik echt niet meer wat voor werk ik wilde doen. Mijn studie vond ik niet leuk, daar wilde ik niks mee. Maar wat dan wel? Na verschillende baantjes geprobeerd te hebben, die stuk voor stuk tegenvielen was de moed in de schoenen gezakt. Ik voelde me mijzelf niet meer, en wist eigenlijk ook niet goed meer wie ik was. Ook het zelfvertrouwen was een stuk gedaald.

Danielle heeft er voor gezorgd met het koerstraject/loopbaantraject dat ik hier boven op kwam. Door haar luisterend oor, eerlijk advies en open houding voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze kan zich goed in je verplaatsen en durft ook te zeggen wat ze denkt. Je deelt in dit traject veel meer dan alleen je kunnen en wensen op de arbeidsmarkt. Het gaat over je verleden, heden, persoonlijkheid.

Ik heb mijzelf veel beter leren kennen door talloze opdrachten die we allemaal samen bespraken of uitvoerden. Zelfs in mijn liefdesleven heeft ze mij geholpen! Ze neemt alle tijd voor je en ondanks het leeftijdsverschil heb ik mijn altijd als gelijke gevoeld.

Tegen het einde van het traject aan was het voor mij helder wat ik wil gaan doen. Wat voor soort werk er bij mij past. Er is een concreet actieplan uit gekomen wat ik graag wil gaan volgen. Je kunt er niet omheen, het is erg duidelijk. Zeker omdat ik het gevoel had dat we alles van mijn leven, persoonlijkheid, vaardigheden zo compleet hebben besproken dat er geen andere uitkomst uit had kunnen komen. De uitkomst staat als een deur!

Nogmaals bedankt Danielle voor je geweldige hulp!

Denise


“Danielle doet haar werk met heel veel passie. Dat zie je en dat voel je. Ze staat je bij met oefeningen, het geven van inzichten, steun en een gezonde dosis humor. Een echte vakvrouw als je het mij vraagt. De verbonden ademsessies hebben mij veel ruimte gegeven, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik kan sessies bij Danielle echt aanraden.
Lieve Danielle, beloof me dat je dit werk blijft doen, je maakt de wereld mooier! x”

Amy Hoenstok, YogadocentIk heb al jaren last van angst en paniekaanvallen. Irrationele angsten volgen elkaar op, de ene periode meer als de ander. In slechte periodes stapelden de angsten, om wat zou kunnen gebeuren, op en explodeerden tot een heftige paniekaanval. Omdat ik hier veel last van heb in mijn leven en het mij beperkt in de dingen die ik eigenlijk wil doen heb ik wederom besloten om hier aan te werken.

Toen kwam NLP op mijn pad.Sceptisch als ik ben moest ik het allemaal maar zien maar tegelijkertijd sta ik toch altijd weer open voor nieuwe ervaringen, de gedachte om alleen maar angstig te zijn als daar echt een reden toe is voelt voor mij aan als een paradijs.
NLP heeft me meerdere malen verbaasd. Een paar jaar geleden heb ik een hele nare ervaring gehad die ik maar niet goed kon verwerken. Het feit dat ik niet de ervaring weer moest beleven om er min of meer van te helen vond ik erg fijn.

Verbazingwekkend vind ik dat als ik nu, na de NLP behandeling of oefening eraan terug denk ik het nog steeds erg vind maar niet meer de heftige emoties voel! Na jaren heb ik het gevoel gekregen dat het een plek heeft waar het hoort. Mijn angsten zijn ook een heel stuk minder, ik zit er niet zomaar meer middenin, maar kan door middel van de loslaat oefening me een paar minuten later heel rustig voelen! Dat ik dit nu al heb bereikt is voor mij heel bijzonder.

Ook het laten “spreken” van mijn onderbewustzijn heb ik als heel bijzonder ervaren. Dat zelfs mijn lichaam in actie kwam zonder dat ik tot bewegen aanzette heeft mij vertrouwen gegeven dat NLP mij echt helpt! Dit heeft mij laten zien dat ik het niet alleen maar bewust maar ook onbewust heel graag los wil zijn van deze angsten en dat het niet nodig is om me zo te voelen en belangrijker nog; ik voel nu pas na jaren dat het ook echt anders kan.

Ik heb Daniëlle als coach als erg fijn ervaren. Ze is een rustige lieve vrouw die vertrouwen uitstraalt en die mij met respect en zonder vooroordelen heeft behandeld.

Carmelia


Ik kende Daniëlle al vaag voor ze met NLP begon. Toen ze aan het eind van haar studie was, en ik een angstaanval kreeg, vertelde ze mij dat ze mij kon helpen. Ik liep bij de huisarts en bij de GGZ dus ik moest er over denken. Ze liet me daar geheel vrij in. Ik besloot het te doen. En ik moet zeggen dat bij de eerste techniek mijn zelfvertrouwen toenam.
Bij de andere technieken die ze toepaste werd het steeds beter. Ik besloot toen na een paar behandelingen het GGZ te stoppen. Na ong. 1 a 2 maanden verder heb ik weer plezier in het leven en een heel groot gedeelte van mijn zelfvertrouwen terug gewonnen. En doelen gesteld.
Dank je wel Daniëlle.

MoniqueZaterdag 20 januari 2018 op weg naar Yoga Rust voor een workshop Optimaal Ademen. Ik heb mij ingelezen en wist dat er emoties los zouden komen. Maar toch ondanks dat ik dacht goed voorbereid te zijn, had ik deze ervaring niet zo intens verwacht. We liggen op ons matje en zijn aan het ademen, opeens beginnen mijn handen, voeten en benen te tintelen. Ik zie mijzelf boven mij zweven, het is net of mijn gezicht tegen mij zegt laat het allemaal maar los. Voor mijn gevoel kwam er een stormvloed van emoties los.

Toch toen wij klaar waren wist ik het meteen, dit wil ik nog een keer. Ik voelde mij lichter en meer ruimte in mijn hoofd. Maar ook moe, na een uurtje thuis op de bank gezeten te hebben en het had laten bezinken had ik genoeg energie. Dus zo gezegd zo gedaan, ik heb mij opgegeven voor nog een workshop Optimaal Ademen.

Zaterdag 10 februari 2018 op weg naar Yoga Rust, mijn bikini heb ik al aan. Vandaag de workshop Optimaal Focussen en ik heb er zin in helemaal naar de geweldige ervaring van de vorige workshop. Na een paar stevige ademhalingsoefeningen waarbij weer handen en voeten gingen tintelen, gingen we op pad. Want vandaag gingen diegene die wilde het bovenwater in, en dat na een paar nachten flinke vorst. Ik was al dagen voornemens om het bovenwater in te gaan, toch kwamen de gedachten met opmerkingen van een deel van mijn omgeving naar boven. Hierdoor ging ik toch twijfelen, maar het feit dat ik dit graag wilde voor mijzelf won.

Ik ben zelfs 2 keer het water in geweest, allen focussen op jezelf en op je eigen ademhaling. Ik vond het echt koud, maar door te focussen kon ik vrij lang in het water blijven. De tintelingen door je lichaam wanneer je het water weer uit bent, wat een heerlijk gevoel.

’s Middags krijg ik een berichtje van Danielle met foto’s. Ik bericht haar terug: Bedankt voor de weer geweldige ervaring. Ik reed super trots in de auto naar huis. Toch was ik ook wat emotioneel omdat ik nu iets gedaan heb wat ik graag wilden en waarvan mensen in mijn omgeving mij vanaf wilde brengen. Maar ik heb het gedaan en het voelt GOED. Dit wil ik nog een keer meemaken.

Het antwoord van Danielle raakte mij ( en nog steeds): Trots mag je zeker zijn. Een ander kan nooit jouw grens bepalen. Daarmee zul je alleen maar beperkt worden in je eigen uitdagingen.

Jorike


M’n weekend fantastisch begonnen met een ademworkshop bij Daniëlle. Dankzij de professionele begeleiding van Daniëlle heb ik een enorme bevrijding ervaren.
Dank je wel!!

CindyDaniëlle creëert een fijne prettige veilige sfeer voor de workshop.
Een aanrader

Karen


Ik heb beide workshops gevolgd, zowel Optimaal Ademhalen als Optimaal Focussen. Mede dankzij Daniëlle’s enthousiasme en down-to-earth benadering heb ik workshops als heel fijn ervaren. De workshop Optimaal Ademhalen heeft op emotioneel vlak veel voor mij gedaan. Ik had na afloop het idee dat ik een paar kilo aan ballast verloren was.
De cursus Optimaal Focussen was een hele andere workshop, deze was vooral fysiek gericht. Na een plons in het koude water voel je je als herboren!
Daniëlle is een heel fijn mens, ze bewaakt jouw grenzen waardoor je je gelijk veilig bij haar voelt. Echt een aanrader voor mensen die meer willen weten over wat de ademhaling op fysiek, mentaal en emotioneel niveau kan betekenen!

Ilse, Yoga docent


Ik heb de afgelopen week een optimaal ademen workshop gevolgd en ik kan iedereen deze ervaring aanraden!! Het heeft mij ruimte gegeven zowel mentaal als fysiek.

Ellen


Lieve Danielle,
Wat ben jij goed bezig! Dat jij deze weg bent ingeslagen om met het “Ademen” mensen weer op de rit te krijgen. Vol energie en geen enkele twijfel aan jezelf help jij mensen met de verschillende ademtechnieken!
Deze avond was super om mee te maken en om thuis zelf te oefenen! En je zelf te ontladen en op te laden, te ontspannen en tot rust te komen.
Bedankt voor deze leerzame, ontspannende en bevrijdende les! Ga aub zo door!!!

Bea StamDe workshop optimaal ademen was voor mij een positieve ervaring. Ik ben iemand die altijd heel erg in mijn hoofd zit en nogal vaak hoog en oppervlakkig adem. Tijdens de workshop merkte ik dat mijn hele lijf begon te tintelen en dat ik goed diep kon ademhalen. Ook kwamen er emoties en inzichten vrij. Mijn lichaam kreeg weer zuurstof en voelde meer ontspannen aan.
Bedankt voor de mooie ervaring.

Barry

Ik stond op een punt in mijn leven waarin ik open stond voor nieuwe veranderingen in mijn leven. Per toeval kwam ik bij de workshop optimaal ademen terecht samen met mijn buurman. Ik heb de training en begeleiding van Danielle als een zeer emotionele maar mooie ervaring ervaren. Ik ben erg enthousiast!!!!

GabrielleDaniëlle heeft me met name geholpen met het nemen van een beslissing voor mijn verdere carrière. Achteraf heb ik het antwoord altijd geweten, maar ik had gewoon een duwtje in mijn rug nodig. Aan de hand van een oefening heeft Daniëlle me inzicht gegeven in mijn keuzes welke overweging voor mij doorslaggevend is. Ik heb mijn keuze gemaakt. Dat is een opluchting en geeft me rust. Het voelt bovendien als een goede keuze.


De gesprekken met Daniëlle en de methodes die ze heeft gebruikt hebben me sterker, zelfverzekerder en zelfbewuster gemaakt. Daniëlle is heel relaxed en ik vond het makkelijk om mezelf bij haar te uiten. Het voelde meteen vertrouwd. Ik denk dat ze daarmee al de helft heeft gewonnen.

Miranda


Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Daniëlle komt over alsof ze alle tijd voor je hebt en dat je gewoon je eigen ding kan doen. Het is ook lekker om je verhaal te kunnen doen. Ze vertelde op het begin dat ze het nog lastig vond om mij te coachen maar daar heb ik gaandeweg het proces weinig van gemerkt. Ik voelde me erg thuis en voor mijn gevoel was er een echte klik.
Ik kwam bij Danielle om mijn externe referentie in te korten.
Mede door de coaching en mijn eigen acties daarna merk ik dat ik sterk verbeterd ben daarin.
Tuurlijk is er nog steeds een comfort zone die steeds iets opgerekt moet worden maar dat lijkt me logisch. Ik ben veel minder bezig met wat mensen van mij vinden eigenlijk.
Het zou wel lekker zijn om gewoon 1x in de 2 maanden dit soort gesprekken te blijven voeren. Soms verlies je zelf wat de focus en dat kan je weer op het rechte pad brengen met behulp van een coach.
Hulpvraag is beantwoord met een 8. Waarom geen 10, omdat het een on going proces is.

Joey

CONTACTGEGEVENS

mail@danielle-egstorf.nl
06-42013240