Tarieven

Tarieven

Voor een gratis droomsessie kunt u contact opnemen.

De duur en tarieven van een sessie

  • Een gratis online of telefonische droomsessie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.
  • Een sessie/consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 90,00.
  • Een traject van 3 maanden kost € 1495,00 en van 6 maanden € 2997,00
  • De coachsessies vinden plaats in Lelystad.

Speciale regelingen

  • Mensen met een inkomen op of onder het sociaal minimum, kunnen in overleg in aanmerking komen voor een aparte regeling of een speciaal tarief.
    Dit gebeurt op basis van bewijsstukken. De noodzaak van een aparte regeling of speciaal tarief wordt door Daniëlle Egstorf vastgesteld.

Kosten aftrekbaar?

Voor zowel particulieren als bedrijven zijn de kosten van een loopbaantraject aftrekbaar onder voorwaarden. Er moet dan voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering met betrekking tot sollicitatieactiviteiten, carrière-adviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops, etc.’. Wanneer een particulier de kosten voor het loopbaantraject zelf betaalt, dan kunnen deze (incl. btw) voor de inkomstenbelasting worden afgetrokken als ‘scholingskosten’.

Tenminste als het doel ervan ‘de verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis’ is en dat ‘met het oog op het verwerven van inkomen’. De eerste € 250,- van het traject zijn niet fiscaal aftrekbaar. De factuur dient wel opgevoerd te worden in het jaar waarin de kosten zijn gemaakt. Omdat scholingsaftrek een grijs gebied is, is het raadzaam om zelf navraag te doen bij de eigen belastinginspecteur. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden verbonden.

Zie voor betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden onderaan deze pagina. Deze kunnen op verzoek ook gemaild worden.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en workshops?
Like dan mijn facebookpagina,of volg me op Instagram!

CONTACTGEGEVENS

info@optimaalfunctioneren.nl
06-42013240

Wil jij wekelijks krachtige tips en functionele informatie ontvangen?