Workshop Optimaal Ademen

De verbonden ademhaling

Waar zuurstof komt gaat het leven!

Als ademcoach weet ik hoe belangrijk een goede ademhaling voor je is. Door goed te ademen creëer je niet alleen rust in je lichaam maar ook in je hoofd en hart.

Wil je ook ervaren hoe ademen rust kan brengen?

Er zijn verschillende manieren van ademen. Afhankelijk van welke manier van ademen je toepast, kun je niet alleen rust creëren, maar ook je focus vergroten en ongewenste emoties loslaten.

“M’n weekend fantastisch begonnen met een ademworkshop bij Daniëlle. Dankzij de professionele begeleiding van Daniëlle heb ik een enorme bevrijding ervaren. “ Cindy

Ongewenste emoties of blokkades

De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken. Als we iets eng vinden, houden we onze adem in, wat veel vitale energie kost. Gevoelens worden stilgelegd en emoties onderdrukt. Onze ademhaling is een goede graadmeter voor waar blokkades zich in je lichaam bevinden.

Loslaten lucht op!

Onze negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Door in een ademsessie de ademhaling stap voor stap te verruimen, laten we steeds meer leven toe. Onverwerkte trauma’s en emoties uit ons verleden worden losgelaten en maken plaats voor gezondheid, rust en zelfvertrouwen. In een ademsessie worden de gesloten gebieden geopend en de ademhaling verruimd. Zo krijg je de kans de onverwerkte emoties uit het verleden los te laten en te verwerken.

Wil jij ervaren wat een goede ademhaling voor je kan betekenen?

Schrijf je dan nu in voor de workshop en ervaar welke ruimte jij hiermee kunt creëren!

In 2020 ga ik vier workshops geven in Holistisch Centrum Lelystad Praktijk Beker.

De eerste workshop is op: Datum: Zaterdagochtend 25 april 2020 Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

Locatie: Kempenaar 01-34, 8242 BA Lelystad


Kosten: € 37,00 p.p of € 65,00 voor 2 personen. ( inclusief 21% btw) Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Je ontvangt binnen 3 werkdagen verdere instructies in je mailbox. Hou je spambox in de gaten!

 

Voor vragen kun je hier klikken Met Optimale groet,

 

  • Bij Praktijk Beker werkt een groep zelfstandige therapeuten, coaches en trainers. Wij zoeken elkaar op voor intercollegiaal overleg, inspiratie en intervisie.

    Iedereen werkt vanuit een holistische visie, wat betekent dat we de mens zien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn.

CONTACTGEGEVENS

info@optimaalfunctioneren.nl
06-42013240

Wil jij wekelijks krachtige tips en functionele informatie ontvangen?
OF op Instagram