Daniëlle Egstorf

Mag ik jou helpen je dromen waar te maken?

Ik ben Daniëlle Egstorf en het is mijn passie om je te motiveren en in beweging te brengen en zo je (werk)leven in balans te krijgen en te houden.

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht te houden. Een gezin te combineren met een fulltime baan, vele hobby’s en een sociaal leven te onderhouden. Het gebeurt allemaal niet vanzelf. Voordat je het in de gaten hebt, raak je jezelf kwijt in de waan van de dag. Dan lig je ‘s avonds doodmoe in bed na te denken over alles wat er mis ging en wat er morgen op je staat te wachten.

Ik koos voor zekerheid, daarmee nam ik een groot risico

Als leidinggevende van professionals bij een grote gemeente zag ik dat veel mensen binnen overheidsorganisaties jarenlang op dezelfde werkplek zaten. Vaak vanwege het gevoel van ‘zekerheid’. Ik zag bij veel mensen het plezier in het werk verdwijnen en dat ging mij aan het hart. Als je zoveel uur op je werk doorbrengt zonder dat je dat met plezier of energie doet, dan vind ik dat eeuwig zonde.
Sindsdien is het mijn missie om werkenden te inspireren en intuïtief te coachen zodat zij weer plezier en energie in hun werk en privéleven ervaren.

Durf jij de eerste stap te zetten?

Ik kan je helpen om vastgeroeste gedragspatronen te doorbreken, gewenste emoties en drijfveren op te roepen, en belemmeringen en obstakels op een snelle en effectieve manier op te ruimen of om te buigen. Hierdoor kan ik daadkrachtig tot de kern komen en je laten inzien waar je energie van krijgt en welke stappen je verder kunt ondernemen om je doel te bereiken.
Ik geef ook jou graag het zetje in de goede richting om terug te komen bij je gevoel en je dromen na te streven.

Door mijn levenservaring, opleidingen tot NLP Mastercoach, Familie-/ organisatieopsteller, Loopbaan en Ademcoach, heb ik alle tools in huis om jou te ondersteunen. Ik help je bij het ombuigen van je huidige hectiek naar een leven dat in balans is.

Je bent het waard!

Met optimale groet,

PS Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan zorgen we er samen voor dat je straks weer met veel plezier door het leven gaat!

CONTACTGEGEVENS

mail@danielle-egstorf.nl
06-42013240