Of doe je het gewoon alleen?

Je weet vast wat je allemaal wel en niet zou moeten doen.
Je weet dat je dingen meer los moet laten. Dat je je minder druk moet maken om bepaalde zaken. Dat je je grenzen moet trekken.

Ja, je weet het vast en zeker. Alleen is het niet altijd even makkelijk om hetgeen je weet, ook te leven. Er gebeurt gaandeweg van alles en soms is het gewoon gemakzuchtig om de kortste weg te kiezen.

Heb jij een stok achter de deur?

Wat ook kan meespelen, is dat die beroemde stok achter de deur ontbreekt.
En dat terwijl die stok vaak net datgene is, wat je kan helpen om het anders te doen. Om je niet meer te verschuilen achter goede excuses.

Ik wil je vragen om even een minuutje stil te staan. Denk eens na. Wat zou jij nou écht anders willen doen? En wat is jouw excuus om dat steeds uit te stellen of gewoon helemaal niet te doen?
Wat zou er gebeuren als het je wél zou lukken? En wat heb je daar dan voor nodig?

Mag ik je helpen?

Is dat die welbekende stok? Mag ik die stok dan voor je zijn?
Ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik zal je confronteren met je valkuilen, maar ook met de kracht waarmee je het allemaal voor elkaar gaat krijgen.
Ik zal je een spiegel voorhouden, je stimuleren en motiveren om de stappen te gaan zetten en door te gaan.

Alleen als je het echt wilt!

Tenzij je het eigenlijk niet echt wilt natuurlijk! Want misschien zeg je al jaren dat je iets wilt, maar blijk je dat alleen maar uit gewoonte te zeggen. Of omdat je omgeving dat van je verlangt. Tja, dan weet je dat ook weer en kun je dat loslaten. Weet je hoeveel energie en onnodige gedachten je dat zal schelen?

Gratis hulp

Ik zal de eerste stap zetten: je krijgt van mij geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, een gratis coachsessie van ongeveer een uur. Dit kan ook via skype.
Jij bent nu aan zet! Zet jij ook een stap door vandaag nog een afspraak met me te maken?

klik hier voor het maken van een afspraak

Met Optimale groet,

Facebookpinterestlinkedinmail